C# Object Kullanımı Üzerinde Bu Rapor inceleyin



C# dilinde Object derslikını kullanmanın sebepleri ve elbette kullanılması gerektiği süflida açıklanmıştır:

Nesne tabanlı programlama (Object Oriented Programming – OOP) kavramında kullanılan klas ve nesne kavramları, birbiriyle yakında ilişkilidir ve her şey bu iki olgu üzerine kurulmuştur.

C# dilinde Object dershaneı, farklı done örgülarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList kadar canlı sıra yapılarında Object dershaneı çoğunlukla kullanılır.

TextBox, kullanıcıların metin duhuli yapabileceği ve programların bu girdileri çalışmaleyebileceği bir denetim aracıdır. Bu makale, C# geliştiricileri hedef düzenır ve TextBox'un kesinlikle kullanıldığı, özellikleri ve bazı ipuçları hakkında vukuf sağlamlar.

Init only propery’lerde yalnızca object initializer esnasında şayan taması strüktürlabilmesini katkısızlar.

çünkü bu fonksiyon ile bir tag’ın değerini okumak yahut sermek bir çok kodun çtuzakışmasına sonucu oluyor. şayet Tag değeri yalnızca okunacak ise TagNameTable ve TagValueTable isminde diziler kullanılabilir.

Constructor metoduna ID bileğişçilikkenini ekledik ve kayıt ekleme sorunlemi için varsayılan olarak bir bedel almasını istedik.

Bildiğiniz kabil new işletmenü classlarda kullanıldığı vakit müntesip classtan bir nesne talep edilmekte ve üretilen nesne belleğin Heap kısmında muhafaza edilmektedir.

Zımnında Encapsülation’i elan kolaylık kılmaktadır. Ayrıca property’lerde field olarak kullanılabilir. Property’lerin teşhismı bayağıdaki imza kabilinden konstrüksiyonlır.

Slider=Bir değer ayarlamak bir kullanıcının sağlayan trackbar, adlandırılan bir denetleme bir kaydırıcı taşıyarak minimal ve maksimum bileğerat arasındaki peşış tamlanan.Kaydırıcı denetimleri Windows emekletim sisteminin birim denetimlerinde sınırlıdır.

Veritabanı işçiliklemleri yaparken, Object sınıfı umumiyetle veri nesnelerini oyun etmek karınin kullanılır. Bu şekilde veritabanı C# Object Kullanımı hizmetlemleri henüz modüler hale gelir ve veri manipülasyonu kolaylaşır.

TextBox'a sadece sınırlı bir uzunlukta dayanıklı antrei konstrüksiyonlmasını esenlayabilirsiniz. Bu, dayanıklı sınırlamaları olan alanlar midein kullanışlıdır.

TextAlign                  :Texbox'daki yazının sağ'dan yahut sol'dan makaslamaklmasını ayarlar.

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve hesabına Interface tasarversiyon. Klasör üzerinde sağ tık yapmış olup Add diye bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *